søndag 22. mars 2009

Vår eller ikke...?

Ja, er det vår snart eller ikke? Jeg er faktisk litt usikker. Nå har vi hatt noen fantastiske dager med flott vær og skikkelig vårfornemmelse, men i dag ble jeg litt usikker igjen.

På grunn av dårlig vær fra morgenen av endte hele familien opp i en av byens svømmehaller, deilig det altså, men kunne vel heller tenkt meg en tur på et av byens topper og "kjent" litt på våren.

Nå, i skrivende stund hagler, lyner og tordner det........ikke akkurat vårfornemmelse nei :(

Har fått de små påskeliljene på plass i kjøkkenvinduet og koselig er det, men det frister mer med fyr i peisen og en deilig kopp te. Fyr i peisen blir det vel neppe, men den koppen med te den tar jeg:) En deilig kopp med teen "Love" fra Pukka,....så får vi se om det hjelper på noe ...thi hi;)
Når det gjelder mine hobby prosjekter har jeg ikke tatt pause altså. Har både sydd og strikket bestillinger den siste uken, men har faktisk glemt å ta bilde av produktene før de har blitt overlevert. Holder på med noen nye kjoler, samt en ny bukse og jeg er veldig spent på resultatene. Så følg med......


Maria og jeg har også oppdatert cocobongoo sin hjemmeside, ta gjerne en titt : http://www.123hjemmeside.no/Cocobongoo/


2 kommentarer:

  1. Vår, vår kom igjen, våren er min beste venn!! Jeg prøver å synge det beste jeg kan, men det hjelper sørgelig lite! Hedda og jeg våget oss en tur ut på lekeplassen da det var litt sol i luften. Var ute i litt over en time, og i løpet av den tiden var det sol, overskyet, regn og snø!!! Snakk om væreskifter. Nei, nå er jeg klar for våren ja. Koser med med håndarbeide nå i kveld. Montering av diverse kronepannebånd står på programmet. En god kveld til deg.
    Klem

    SvarSlett
  2. Hei!
    Takk for koselig kommentar. Jeg håper jeg kan komme på onsdag.. Begynner å bli altfor lenge siden jeg var på klubb. Har bakvakt hele uken, og det betyr at alt er veldig uforutsigbart. Dessuten må jeg som vanlig tigge barnevakt også da.. Matti har kor hver onsdag. Hvis alle brikker faller på plass så komemr jeg! Hvor skal vi være denne gangen? Klem

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥