tirsdag 11. august 2009

Bursdagsfeiring nr 4...ferdig

De to yngste medlemmene av familien hadde 4 års dag mens vi var på ferie.Det å bli 4 år krever tydligvis noen forandringer i forhold til mors planer. I fjor kom vi unna med en feiring på ferie og en feiring med familie og en feiring med lekekameratene i gaten. Jeg hadde kanskje håpet på at det samme kunne gjennomføres i år også, men bursdagen har tydligvis blitt langt viktigere i løpet av det siste året;) Ja, vi har altså gjennomført det samme som i fjor, MEN i år fikk jeg beskjed om at hele gjengen i barnehagen også skulle inviteres!! Så da måtte mor til pers igjen med innkjøp, baking, dekking av bord etc etc. Det er veldig koselig med bursdagsfester altså, men......


Mannen i huset synes nok jeg legger altfor mye tid ned på et slikt bursdagsprosjekt. Han synes det er veldig kjekt at barna kan ha besøk av vennene sine, men han hadde vel helst sett at jeg hadde kjøpt kakene, ikke brukt vanvittig med tid på innkjøp av pynt, godteposer m/små gaver osv osv. Jeg er nok ikke av den typen som går på bakeren for å kjøpe en kake og ikke bruker jeg TORO poser heller. Jeg vil nemlig ha alt hjemmebakt jeg:) Alt skal være fra scratch, fordi det smaker best!!!


Når det gjelder pyntingen til bursdagen til våre to yngste sliter jeg også endel. Det betyr noen runder i diverse butikker for å finne det riktige. Jeg er ikke spesielt sær altså, ...eller kanskje litt? Greien er den, at våre yngste er tvillinger! Jeg, eller rettere sagt vi, har vært så heldige å få to friske, oppvakte og skjønne barn.....en prinsesse og en prins i tillegg til store prinsessen. Så når det kommer til et bursdagsselskap for en 4 åring som gjerne vil ha Cars tema eller Spiderman eller Prinsesser eller High School Musical eller kanskje noe annet? Da føler jeg at jeg sliter bitte litt... for en ting er sikkert, de vil ikke ha det samme temaet!! Og hva skal jeg finne på da? Uten at det blir for mye prinsesser, pirater, blått eller rosa???? Løsningen på bordpyntingen ble hvit duk, hvite tallerkener, glass, sølv serpentiner og sist men ikke minst non stop og marsmallows:)

Litt dårlig bilde her pga av lys og diverse. På bildet har jeg nok bare pyntet med litt non stop, resten måtte vente til like før gjestene kom fordi gjengen min likte bordpynten veldig godt;)


Vi hadde prinsesse- og piratballonger. Godteposene var også forskjellig til jentene og guttene.(har et bilde av godteposene også, men får ikke lastet det inn...grr)
Kaken i år ble en piratbåtkake som jeg holdt på med lenge og vel....he he, men den ble absolutt en suksess.
Jente kaken i år ble prinsessemuffins og pikekyss. Pikekyssene var populære, men noen tok kanskje litt for mange?


Da var årets bursdagsfeiringer for prinsen og prinsessen over for i år og vi lader opp til ny runde for den store prinsessen i slutten av denne måneden!


Ha en super onsdag kveld!

Nina

2 kommentarer:

 1. Kan se at min lille prinsesse gikk glipp av noe stort! Du er jammen flink! ALt så bare kjempe lekkert ut. Hedda er heldigvis bedre i dag, men det sitter godt i, så vi får se om det kan bli noen timer i barnehagen på fredag. Må jo si hedat til han som slutter.
  Ha en fin kveld, så ses vi vel snart!

  SvarSlett
 2. Hei på deg,
  takk for din koselige hilsen!
  Gøy å høre fra flere som bor i Bergen.
  Og morsomt å høre når du forteller om bursdagsfeiringen til tvillingjenta og -gutten din.
  Her i huset har vi en Storebroremann+et tvillingpar,ei jente og en gutt.
  Det er stas med tvillinger og Storebroremann er veldig flink med å hjelpe til!
  Den sjokoladebok-oppfølgeren så jeg såvidt borti da jeg søkte litt inne på Capris.
  Blir nok et must den også :o)
  Ha det fint!
  Kjerstiklem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥