mandag 16. november 2009

Dagens tips?

Da er jeg tilbake på nett etter noen dager på Lillehammer.
Der fikk vi faktisk en dag med skikkelig julestemning, snøen dalte og det knitret under skosålene når vi gikk. Herlig sier jeg, en trønderjente bosatt i regnbyen mellom de syv fjell ;)

Har du gammelt sølvtøy som aldri blir brukt liggende i en skuff? Eller kanskje barnebestikket forsvinner nede i skuffen sammen med alt det andre bestikket?

Dagens tips er derfor: finn frem en krukke, vase, skål eller lignende. Sett denne på kjøkkenbenken og fyll opp med sølvtøyet; veldig dekorativt faktisk:) Dette gjør at sølvtøyet blir lettere tilgjengelig og da blir det brukt vettu;)

Jeg har i hvertfall begynt å bruke litt av mitt gamle sølvtøy:)
Sjekk denne gaffelen. Denne er arvet fra min manns farfar og skjeen er fra 1904!!!!

Tusen hjertelig takk for veldig mange koselige kommentarer i forrige innlegg, det gjør meg veldig glad:)

Tusen takk til søte og kreative FruFly som linket innlegget sitt til meg:)

Ønsker alle som stikker innom meg en fantastisk kveld videre.

smil og klem
Nina

2 kommentarer:

  1. Høres litt koselig ut med snø - og litt ikke:) Det kommer tidsnok, enn så lenge er vi opptatt med å sette nedbørsrekord i denne byne (jf. langtidsvarsel..hi hi).
    Fin påminnelse om sølvtøyet, jeg tok mitt opp for et par uker siden, men har ikke pusset det. Hørte et tips om å dekke en langpanne med alufolie og masse salt, så skulle visst alt forsvinne. Må prøve det, og hvis det funker, så skal alt frem på pynt:) God natt! Klem H

    SvarSlett
  2. Hei! JEg har også "alt" sølvet liggende i skuffen ja. Ikke ofte det kommer frem.. Lur ide! Det må prøves. Mamma og jeg skal være med på julemarkedet på Steinerskolen på Paradis på lørdag og søndag. Blir spennende! Har aldri vært med på noe sånt før! Vises i morgen kveld? Klem

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥