fredag 15. januar 2010

Helgen er her...
Da er helgen her igjen. Må innrømme at jeg synes ukene flyr avgårde, så hvor blir tiden av? Når jeg var liten jente husker jeg at 1 uke var utrolig lang tid. Følte at det var en evighet til ny helg, en evighet til neste bursdag, en evighet til jul, en evighet til sommeren, en evighet til påske osv osv. Jeg husker spesielt søndager som lange, veldig lange dager. Det skjedde liksom ingenting på søndager. På søndager skulle man liksom sooooove. Vel, det var jo ikke akkurat hurra for meg, jeg var nemlig et utpreget A- menneske på den tiden. Ikke alle mammaene og pappaene i gaten var like glade når jeg stod på døra kl 0800 en søndagsmorgen og spurte om avkommet kunne komme ut å leke;) Min mor og far prøvde iherdig å sysselsette meg med saker og ting i heimen slik at jeg ikke skulle besøke naboene så tidlig, men av og til var jeg nok litt for kjappe for de...he he;)

Vel, akkurat det å våkne tidlig av meg selv er ikke noe problem lenger. Nå har jeg tre skjønne barn som tar seg av akkurat den saken. Min eldste prinsesse og jeg får veldig ofte høre at vi er veldig like,...og ja, hun er et utpreget A- menneske hun også. Så nå skjønner jeg hva min mor og far slet med de dagene vi hadde lov/kunne sove lenge...thi hi.


Så var det den følelsen av at tiden står stille da...! Jeg er kurert tydligvis, kjenner nemlig ikke den følelsen lenger heller jeg. Når helgen er omme rekker jeg ikke å tenke på hva som skal skje neste helg, før jeg på nytt kaster meg over bager og kofferter for å fylle de til familiens helgeutflukt. Eller barnebursdagene,...koselig med barnebursdag altså, men for en perfeksjonist krever det litt planlegging. Jeg er av den impulse typen også, men vil gjerne gjøre det litt ekstra på en slik dag. Ikke før vi er ferdig med feiring av en bursdag, føler jeg jaggu...at jeg er i gang med planlegging til neste bursdag;) Og søndagene,...svisj....så var det mandag igjen;)

Etter at jeg fikk barn har jeg endelig skjønt hva alle de voksne mente når jeg var yngre:
" Det er på barna du merker at årene går og man blir eldre". Selv, føler jeg meg vel omtrent 6- 8 år yngre enn hva jeg virkelig er...hurra for meg:) :)

Tusen takk for mange herlige kommentarer og boktips i forrige innlegg, utrolig kjekt og jeg ble så glad- tusen takk jenter:) (jeg sier jenter jeg, vi føler oss vel som det, ikke sant jenter?)

Jeg har lest endel av bøkene dere foreslo, men har notert meg noen bøker som nå skal kjøpes og leses.
Øya- Victoria Heslop
Panserhjerte - Jo Nesbø
Mengele Zoo - Gert Nygårdshaug
Tusen strålende soler
Norwegian Wood- Murakami
Små sitroner gule- Kaijsa Ingemarsson
La meg synge deg stille sanger
Vinduerbarn- Roy Jacobsen

Bilder lånt fra we <3>

Jeg gleder meg.
Kanskje det kommer noen boktips fra også etterhvert;)

Håper alle som titter innom får en fantastisk helg!

Smil og klem
Nina

3 kommentarer:

 1. Så flotte bilder du viser og jeg er helt enig at tiden flyr på en helt annen måte nå enn da jeg var liten! Godt skrevet...

  Flotte boktips forresten. Panserhjertet er en veldig god bok, det samme er tusen strålende soler... Bra du la ut noen av tipsene dine, er selv tom for lesestoff nå...

  Ønsker deg en fin helg,
  klem, I

  SvarSlett
 2. Masse herlige bilder ...

  Jeg er A-menneske og elsker det ...!

  Nyt helgen på alle mulige måter, klem til deg

  SvarSlett
 3. God søndag skjønne Nina!
  Skal til London i feb. Kan sjekke om de har flere lysslynger...
  Klem Hege

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥