tirsdag 2. juni 2009

På besøk...

Jeg befinner meg for tiden i Trondheim sammen med barna. Tenk, 1 uke på besøk hos mormor og morfar....! Blir derfor ikke så mye med syingen denne uken, men strikketøyet er selvfølgelig med ;)
Her kommer et lite bilderas fra første del av uken...

De første bildene er fra hagen hos min mor og far. En kan si mye rart om løvetann, men det er faktisk et fint skue når hele åkeren er helt gul.

Et lite bilde av vårt første møte med stranda i år. Iskaldt vann, men stor stas å lete etter krabbe og andre småkryp i fjæra;)

De neste bildene er tatt i Bymarka nærmere bestemt Lavollen. Her ble det både vafler og besøk i Tusseskogen.

Så kom styggværet til trøndelagen:( og jeg tok med meg barna på cafè og på Lekeland på Heggstadmyra. Der fikk de boltra seg skikkelig i og med at vi hadde hele Lekelandet for oss selv ( ikke mange som besøker det kanskje ...en tirsdag formiddag..hehe).

Vi har hatt noen supre dager i Trondheim så langt, men skulle gjerne hatt solen tilbake. Nå må jeg gjøre meg klar, skal nemlig på tur med en venninne....koselig:)

Hei og hå

Nina

3 kommentarer:

 1. Ser ut som om dere storkoser dere;-)Veldig fine bilder!! Og godt å se dere også fikk nyte litt sommer.
  Snakkes snart:-)
  God klem fra Maria

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder. Blomsterbilde minner meg om at jeg i flere dager har tenkt at jeg skulle lage en blomsterkrans til Celine, men hver dag har jeg glemt det.

  I morgen!!!

  Ha det fint så lenge

  Christine/ Hvitstil

  SvarSlett
 3. Herlige bilder! Slike blir man i godt humør av!!! Jeg har nå kost meg med å titte litt rundt i bloggen din. Så mye fint du har sydd!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥