onsdag 10. juni 2009

Tunikaer og bilde

Har dessverre alt for lenge hatt noen prosjekt liggende, men i dag har jeg virkelig jobbet på.
Startet med å gjøre ferdig min første hjemmesydde liftgardin *fornøyd*. Nå gjenstår bare å få den opp i vinduet og det må nok bli mannen sin jobb. Liftgardin systemet må tilpasses slik at det passer vindusstørrelsen og aner ikke hvor verktøy for den slags arbeid ligger *blunke*! Gardinet er sydd i nøytralt stoff fra Merimekko.

For leenge siden fikk jeg en bestilling på tunika til Mus Mei sin lille prinsesse og endelig er den ferdig. Beklager at det tok litt tid Mus Mei...Denne tunikaen har jeg sydd til min eldste prinsesse. Deilig bomull og veldig anvendelig er disse tunikaene.


På bestilling har jeg strikket et sjal til en venninne av min mor. Sjalet er strikket i deilig alpaka, og for å stæsje det litt opp har jeg brukt sølvtråd. Da får vi bare håpe at Frøydis blir fornøyd, for det er snart på vei i posten til Oslo.Holder på å male et bilde. Bildet er ikke helt ferdig ennå, men det blir nok ;)

I kveld blir det koselig treff med mine fantastiske og kreative venninner, kanskje jeg får produsert noe mer i løpet av kvelden;)


Hei så lenge!

klem Nina

2 kommentarer:

  1. Tunikaen ble nydelig! Hedda blir nok veldig fornøyd! SÅ mye fint du har laget i det siste. I dag har jeg svettet foran symaskinen noen timer... får se om resultatet er bloggbart i løpet av kvelden!
    Klem

    SvarSlett
  2. Wow Nina, så flink du er!!!
    Hilsen TinaBugs :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥