søndag 25. oktober 2009

Hvem har sagt at man må på kino for å spise popcorn?

I dag har vi vært sammen med et vennepar og deres to barn på tur. Utrolig kjekk tur og det var jammen bra vi hadde med oss flinke geitekillinger;) 5 par små barnebein fra 3 til 6 år spratt oppover det kupperte terrenget. Ikke en eneste klage fra de små,...jepp, det var noen stolte foreldre som så englebarna fly oppover fjellsiden. Må også berømme min fantastiske venninne....gravid i 7 mnd...og ikke en eneste klage fra hun heller...he he;)


Stor sekk hadde vi med og den var fylt med noen overraskelser for store og små. Rundstykker, skiver, frukt, varm saft, kakao og kaffe var deilig påfyll etter mye klatring. Og tilslutt...popping av popcorn på stormkjøkkenet. Stemningen var høy når popcornet poppet over sine bredder og vi kunne spise popcorn rett fra lyngen! Man trenger altså ikke dra på kino for å spise popcorn. Popcorn smaker utmerket på fjelltur også:)

Takk for en fantastisk tur!

Klem

Nina

4 kommentarer:

 1. Det så utrolig kjekt ut!! Veldig deilig med sånne turer og super belønning for små og store med noe godt i sekken i rastepausen. Popcorn var en ny vri, men veldig artig! Og så er det litt morsomt at jeg sitter å spiser popcorn akkurat nå når jeg leste innlegget ditt!:) Ha en fin kveld videre. Klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Så artig, det må jeg prøve !
  Så ut som en flott tur!
  Klem Hege

  SvarSlett
 3. Ser ut som om dere koste dere, stor stas med digg i sekken!
  Klem M

  SvarSlett
 4. Det hørtes ut som en deilig tur!
  Ha en forsatt fin uke!

  PS! hvordan går det med strikkingen..? ;)

  : )fra gunn

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥