søndag 1. november 2009

Halloween

Den amerikanske tradisjonen med Halloween feiring inntok i går heimen vår.


Personlig synes jeg feiringen av Halloween er helt unødvendig og har vel egentlig hoppet over emnet i noen år nå *rødme*. Helt til i går kl 17 trodde jeg fortsatt at mine små håpefulle ikke hadde fått meg seg at det var noe som het Halloween, men den gang ei.....

Selvfølgelig var de godt informerte om at i går var dagen for Halloween og de hadde veldig lyst til å gå....! Med lille snuppa i huset syk klarte jeg å sno meg unna runden i gatene, men mannen derimot han kom seg ikke unna..hi hi;) I mangel på masker og skumle drakter måtte mor frem med sminken. Øyenskygge, eyeliner og lepestift (som blod) ble brukt og her er resultatet:

Kanskje ikke så veldig skumle, men far i huset har lovet at neste år skal vi stille bedre forberedt! Mor i huset er nok ikke helt enig....., men søte var de jo likevel;)

God kveld!

Smil og klem

Nina

3 kommentarer:

 1. De ble kule og ganske skumle synes jeg:) Jeg har heller ikke synes denne skikken var så stas, og egentlig håpet at den ikke fikk fotfeste i Norge. Men jeg tror den er kommet for å bli, så da får vi også forberede oss til neste år;) Klem H

  SvarSlett
 2. Hei!
  De så fine og skumle ut synes jeg! :) Ikke alltid behov for de mest grufulle kostymene heller, mye tar litt av spør du meg.
  Du spurte om julekjolene. De er kjøpt på Monochico, som også har nettbutikk:) Bare google butikknavnet og lillestrøm så kommer den opp.

  SvarSlett
 3. Heisann,

  Takk for hyggelig kommentar
  hos meg ...!
  Veldig flott at når nye bloggere
  for meg legger igjen en hilsen
  slik at jeg kan besøke tilbake ...!
  Bloggen din er kjempefin, jeg følger deg
  gjerne videre, søte jenter du har :)

  Ha en fin mandagskveld,
  her hos oss er det sykdom på
  lille frøkna, men vi andre
  henger i stroppen ...!

  Klem til deg

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥