tirsdag 14. april 2009

Surfe påske?

Ja, du hørte riktig! Ikke nok med at vi hadde planlagt en hjemmepåske for å komme i gang med prosjekter rundt og i hus. Men hva skjedde når helligdagene begynte...? Jo da, prinsen i huset ble selvfølgelig syk :( Utrolig kjedelig både for prinsen selv og alle oss andre. Dagene gikk og feber og hoste forsvant ikke. Dette førte jo selvfølgelig til at påsken ble veldig oppstykket for hele familien. Ikke har vi fått gjort noe, og det vi såvidt har kommet i gang med er langt fra ferdig.

Dro på barneklinikken med prinsen i går kveld og da viste det seg at han hadde kraftig halsbetennelse. Så da må vi i gang med medisin 3 ganger om dagen i 1 uke:( Gruer veldig for det.....! Prinsen er IKKE glad i å ta medisin og da må vi desverre tvinge det i han, noe som ikke er noe kjekt:( ......tror jeg venter til pappaen er hjemme før vi starter på den medisinen jeg.... hihi

Håper i hvertfall at gutten snart kommer seg slik at vi er tilbake i normalt gjenge igjen...!


Vel, det positive er jo at det blir mye surfing på nettet og lesing av diverse blogger. Må innrømme at det blir mye titting på nettsider med barneklær. Og det finnes jo så utrolig mye fint. I fjor kjøpte jeg noen utrolig skjønne sko til store prinsessa. Skoene er fra Lelli Kelly og er skikkelige plingeling sko for supre prinsesser. Ser at Min engel har fått inn noen av årets modeller for Lelli Kelly i år også og er fristet til å kjøpe noen til den minste prinsessen også.....Jeg synes de er utrolig skjønne og de finnes jo i et utall varianter så da er det vel bare å velge da..... hi hi? Far i huset reiser til London til helgen, kanskje jeg burde sende med en bestilling? Jeg var i London i mai i fjor og fant Lelli Kelly skoene mange steder, men hvordan skal jeg forklare han hvor han skal lete etter de? (far i huset er nemlig IKKE glad i shopping og trasking i butikker)

Kanskje hvis jeg forklarer at det er penger å spare på å kjøpe de i London kontra Norge,....klarer han å finne de da mon tro? He he... Sjekk denne glade skoen da:)

Som dere skjønner har det ikke blitt mye tid til å sy denne påsken, men så fort prinsen er på beina igjen skal nok symaskinen komme frem og uttallige prosjekter gjøres ferdig. Har forresten gått til innkjøp av en overlockmaskin. Gleder meg vanvittig til å ta den i bruk:) Følg med å se hva som skjer....

Nina

2 kommentarer:

  1. Utrolig skjønne sko! Har ikke sett dem før. Håper det var koselig på klubb i går. Jeg lå på sofaen og klarte endelig å få litt sakte fart på strikkepinnene etter noen dagers pause. I dag er jeg ennå litt bedre, men trenger mange pauser innimellom.. hodet står ikke helt stille. Håper Petter er bedre og på vei i barnehagen igjen. Tenker å sende Hedda opp noen timer imorgen, så får hun lekt litt med andre og luftet seg litt. Hoster fortsatt og blir fort trøtt, men sikkert kjekt for henne en liten stund. Nå ligger hun på sofaen og sover.
    Håper vi ses snart! Klem

    SvarSlett
  2. God bedring! Jeg er syk selv, og er sååå lei :( Håper lille prinsen blir frisk snart :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥