torsdag 26. november 2009

Det minker...

Fikk spørsmål om hvordan det står til med "Storage only" krukken min. Altså; om det fortsatt det var noen pepperkaker igjen:) Og jo da, her porsjoneres det ut...."så aille skal få" ;) ;)

Vi reiser til Geilo i helgen på julebord:) Barnas mormor og morfar er derfor innkalt som barnevakt. Blir deilig med noen dager " fri". Gleder meg til å spise i fred og ro uten at noen avbryter og/eller maser på meg. Det å komme til dekket bord...halleluja sier jeg;) Eller det å sove til jeg våkner....herlig! Det vil si; jeg våkner sikkert tidlig, men da kan jeg jo ikke skylde på andre enn meg selv... hihi!

På programmet for helgen står vinsmaking, kanefart og champagnelunsj.......i tillegg til julebord fredag og lørdag. Kanskje ikke helgen for restitusjon, men det kan vi jo ta på nyåret...ho ho;)

Siden vi da er borte i helgen har jeg funnet frem årets adventsstake. Synes det ble ganske fint om jeg skal si det selv.....

Håper alle som stikker innom får en fin kveld og en energisk og koselig helg:)

Smil og klem
Nina

5 kommentarer:

 1. Hei,
  Lysene ble kjempefine, så deilig med julebord på geilo da.. vi var på samme tingen for to år siden perfekt var det!
  Kos dere i helgen!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Nydelig adventstake og heldige du som skal til Geilo på julebord!
  Hørtes uttrolig koselig ut!

  Kose dere masse,
  klem, I

  SvarSlett
 3. Ja, det var fint:)
  kos deg i helga. vi skal også på julbord på lørdag og sove over på hotellet vi skal være på..
  klem

  SvarSlett
 4. Heldige dere! Den misunner jeg virkelig!! jeg har også funnet frem adventstakene, to stk faktisk. Gleder meg til søndag, lang og koselig frokost med tente lys. Kos dere masse på tur! Stor klem

  SvarSlett
 5. Hei!Tusen takk for så koselig hilsen hos meg *smiler* Så fin blogg du har da, tror ikke jeg har vært her før - men her kommer jeg jo selvfølgelig tilbake! :)

  Kose deg masse i helgen! Krukken likte jeg veldig godt, og adventstaken var kjempefin.. jeg får vel henge i etterhvert jeg også .. hihi!

  Klem fra Ida

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten kommentar, da blir jeg veldig glad♥